Interieurstudio M/L

http://www.interieurstudio-ml.nl.

Interieurstudio M/L kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Interieurstudio M/L en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Interieurstudio M/L verstrekt.


Interieurstudio M/L kan de volgende persoonsgegevens verwerken: -­‐ Uw voor-­‐ en achternaam -­‐ Uw adresgegevens-­‐ Uw telefoonnummer-­‐ Uw e-­‐mailadres -­‐ Uw IP-­‐adres. Interieurstudio M/L verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-­‐mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Interieurstudio M/L uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit interieurontwerp/interieuradvies. Interieurstudio M/L bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Interieurstudio M/L verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Op de website van Interieurstudio M/L worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-­‐adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek-­‐ en klikgedrag op de website. Interieurstudio M/L gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Interieurstudio M/L maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-­‐advertenties van Interieurstudio M/L bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-­‐adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Interieurstudio M/L neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Interieurstudio M/L maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Interieurstudio M/L verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Interieurstudio M/L op via info@interieurstudio-ml-nl.

www.interieurstudio-ml.nl is een website van Interieurstudio M/L.
Interieurstudio M/L is als volgt te bereiken:
Postadres: Van Limburg Stirumlaan 16, 8091 CK  WEZEP 
Vestigingsadres: Van Limburg Stirumlaan 16, 8091 CK  WEZEP Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 0008184004
Telefoon: 06 3820 4846
E-­‐mailadres: info@interieurstudio-ml.nl