logo ML light zonder tekst

 

INTERIEURSTUDIO ML totaalprojecten

CONCEPT . ONTWERP .  MAATWERK . PROJECTCOÖRDINATIE

 op je WERK

 

jouw werk
Wil jij dat het bij binnenkomst meteen duidelijk is waar jij met je bedrijf/merk voor staat?
Dan ga ik graag met jou in gesprek.

Ik geloof dat je fijner, maar ook productiever werkt in een mooie werkomgeving. Niet alleen ik geloof dat, maar het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen.  In een inspirerende en op jouw bedrijf afgestemde  werkomgeving presteren je medewerkers beter en trek je de juiste klanten aan!

Samen met jou en je team ga ik op zoek naar hoe we de identiteit van jullie bedrijf en/of merk kunnen vertalen naar de inrichting van de (werk)ruimtes. Jullie eisen en wensen vertaal ik in een persoonlijk en passend ontwerp, zodat het direct bij binnenkomst duidelijk is waar jullie met je bedrijf voor staan. Zowel voor klanten als medewerkers.

Terwijl jullie gewoon doorgaan met de dagelijkse business, zorg ik met een team van vakmensen en leveranciers ervoor dat het ontwerp wordt uitgevoerd. Uiteraard binnen het afgesproken budget.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? 
Maak een afspraak via onderstaande knop
of bel 06 3820 4846

IM methode

Net even anders, maar altijd afgestemd op jullie bedrijfsfilsofie.
Niet klakkeloos de meute achterna gaan, maar je eigen mening en gevoel volgen.
Altijd een inrichting dat in balans is. Waarin medewerkers fijn kunnen werken & ontmoeten, maar ook een inspirerend omgeving waar je je klanten kunt ontvangen.
Helemaal ontzorgt, maar niet zeker niet zonder zeggenschap: van ontwerp tot realisatie

Dat is de ML methode!

Een goed ontwerp dat met zorg en aandacht is gemaakt en uitgevoerd staat voor jarenlang werkplezier en zorgt ervoor dat je de juiste klanten aantrekt.

Kun jij je je helemaal vinden in bovenstaande en wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

 

CONCEPT/ONTWERP

Interieurstudio ML laat je zaken zien waar je zelf niet opgekomen was. Of dat nu over de indeling gaat of over de te gebruiken kleuren en materialen.Out of the box, maar wel afgestemd op de visie en filosofie van je bedrijf en altijd in balans.

 • We starten met de inventarisatie van jullie wensen en eisen, budget, ruimtes & functies.
 • Als dit helder is start ML met het ontwikkelen van een creatief concept met daarin de look en feel en indelingsschetsen.
 • Nadat we overeenstemming hebben over het concept en de gewenste indeling hebben vastgesteld wordt het uitgewerkt in een ontwerp met daarin indeling, kleur/materialen, inrichtingselementen, verlichting etc.
 • Het ontwerp wordt op A3 formaat op locatie gepresenteerd aangevuld met alle kleur- en materiaalstalen.
 • Na het ontwerpproces volgt de realisatie van het ontwerp.
IM doet

REALISATIE ONTWERP

Als het ontwerp klaar is zorgt Interieurstudio ML met een betrouwbaar team van vakmensen en leveranciers ervoor dat het ontwerp uitgevoerd wordt. Uiteraard binnen het afgesproken budget.

 • Interieurstudio ML stuurt de vakmensen aan en voorziet ze van de juiste informatie en maakt een planning voor de uit te voeren werkzaamheden
 • ML bewaakt de juiste uitvoering van het ontwerp, budget en de planning
 • Maken van tekening van maatwerkmeubelen en installatietekeningen
 • Tijdens de uitvoering is er regelmatig contact met jou over de te maken keuzes en voortgang. Mocht dat nodig zijn, kunnen we tijdig bijsturen.
 • ML zorgt voor de inkoop van inrichtingselementen, materialen en verlichting
 • Inrichting en styling