Showroom Sative Window decorators

Omschrijving project:

INTERIEURONTWERP SHOWROOM, KLEUR & MATERIALENPLAN

Opdracht:

Een compleet nieuw pand voor Sative Window decorators vroeg om een duidelijk plan. Op de bovenverdieping werd een kleine showroom gepland waar ze hun collectie kunnen tonen, maar waar ze ook leveranciers en (interieur)architecten kunnen ontvangen. De ruimte moest warm, uitnodigend en gezellig worden.

Onze oplossing:

Om de vierkante ruimte te breken hebben we in het midden een huis gemaakt, waarin verschillende raamdecoratie getoond kan worden, maar biedt daarnaast ook plek om met klanten te zitten. Erom heen zijn plekken gecreƫerd om op verschillende manieren de collecties te tonen. De collecties en raamdecoratie kunnen eenvoudig aangepast worden in het bestaande frame dat we gecreƫerd hebben.

 

 

Wij werken al een aantal jaren samen met Interieurstudio ML en ervaren deze samenwerking als heel prettig. De eerste keer dat we Interieurstudio ML inschakelden was bij het ontwerp/inrichting van onze nieuwe showroom in ons nieuwe bedrijfspand. We zijn nog elke dag blij met het eindresultaat en krijgen ook nog steeds te horen van klanten dat we een mooie showroom hebben. We werken graag samen met Marian: de communicatie onderling is goed en zeer persoonlijk, ook wanneer er verschil van inzicht is over een bepaalde invulling dan komt er na goed overleg altijd een compromis waar we achter staan.

Johannes Last – directeur Sative Window decorators