Kantoor Axini Amsterdam

Omschrijving project:

INTERIEURONTWERP KANTOOR KLEUR & MATERIALENPLAN, MAATWERK, MEUBELPLAN, INKOOP

Opdracht:

Axini is een professioneel ICT bedrijf dat letterlijk door de groei van personeel uit zijn jasje groeide. Een nieuw kantoorpand van 200 m2 werd gevonden op de Zuidas van Amsterdam en Interieurstudio ML werd gevraagd om mee te denken over de inrichting.  Uiteraard passend bij de identiteit en mentaliteit van het bedrijf. Uitdagingen: L-vormige ruimte, neurodiverse behoefte van medewerkers, flexibele werkplekken, ruimte om trainingen te geven en een fijne plek om te lunchen met elkaar.

Onze oplossing:

De L-vormige ruimte met in het midden de aansluitingen voor de keuken was een uitdaging, maar inspireerde gelijk om hiervan het hart van het bedrijf te maken: de personeelsruimte. Een plek om gezamenlijk te lunchen, maar ook om extra werkplekken te creëren. Bij binnenkomst werd een trainingsruimte voor klanten gerealiseerd, maar deze kan ook gebruikt worden om te overleggen of als extra werkplek. Achter deze ruimte werden een aantal extra werkplekken gerealiseerd en een extra stilteplek. De gang leid je naar de personeelsruimte met een fijne keuken, een lange bank met tafeltjes en een lage zit.
Achter de personeelsruimte is een kantoorgedeelte gerealiseerd voor de developpers. Hier kan rustig gewerkt worden en omdat het achterin de ruimte gerealiseerd is, is er weinig loop, wat ervoor zorgt dat er rustig gewerkt kan worden.

Leveranciers:

Therdex – vloer
Hooked on Walls – behang
BN Walls– behang
Okido – inrichting

Plan kennismaking

” Interieurstudio ML heeft de wensen in continue afstemming met ons in een geweldig mooi ontwerp vertaald, die past bij ons en bij de huidige tijdsgeest. Daarnaast zijn we ondersteund bij het selecteren en aanschaffen van de materialen en meubels.
We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Zonder de inbreng van Marian, het ontwerp, ideeën en uitleg, hadden we het zeker niet zo mooi en gezellig gekregen.”

Ronald Wilts, Menno Jonker, Machiel van der Bijl, directie Axini