Kantoor De With Group BV

Omschrijving project:

INTERIEURONTWERP KANTOOR,  KLEUR & MATERIALENPLAN, MAATWERK, MEUBELPLAN, INKOOP, PROJECTBEGELEIDING

Opdracht:

De With Group maakt technisch hoogwaardige machines voor de palletindustrie voor toonaangevende bedrijven wereldwijd. Vanwege personeelsgroei en het verouderde huidige pand wordt er verhuisd naar een nieuw kantoorpand van ca 300 m2 verdeeld over twee verdiepingen. De indeling en de huidige vloer en keuken blijven, maar de opdracht voor het interieur is eigentijds passend bij de uitstraling van het bedrijf. De mening van medewerkers is belangrijk.

Onze oplossing:

Vooraf aan het ontwerp is een medewerkersenquĂȘte gehouden. De uitkomsten hiervan zijn meegenomen in het programma van eisen en wensen.
Op de BG is een uitnodigende warme entree gerealiseerd met een gezellig zitje als wachtruimte. Erachter zit een groot kantoor voor de verkoopafdeling die opgedeeld kan worden in 2 gedeeltes. Achterin het kantoor zit aansluitend op de keuken een personeelsruimte, wat een fijne plek is om te lunchen, maar ook om met collega’s even te kunnen overleggen. De ruimte heeft verschillende zitplekken: hoog en laag. Op de eerste verdieping zijn 3 kantoren, die dezelfde uitstraling krijgen als de begane grond. Achterin het kantoor is een trainingsruimte met een extra flexibele werkplek gerealiseerd.

Doordat op beide verdiepingen gebruik is gemaakt van dezelfde kleuren & materialen ontstaat er eenheid. Uiteraard betekent dit niet dat alles op dezelfde manier herhaald is.

De realisatie van dit project is nog in volle gang. Binnenkort foto’s van het eindresultaat.

 

 

Plan kennismaking