Ontwerp nieuwbouw showroom JC Genemuiden

Omschrijving project:

INTERIEURONTWERP SHOWROOM,  KLEUR & MATERIALENPLAN, MAATWERK, MEUBELPLAN

Opdracht:

Sative is een toonaangevend merk met prachtige raamdecoratie. Voor hun nieuwbouwpand, waarin ze naast een magazijn en een kantoorgedeelte ook een showroom wilden realiseren. Hiervoor wilden ze graag een creatief plan, waar Interieurstudio ML in mee mocht denken. Het moest een inspirerende ruimte worden met plek voor alle collecties en stoffen, maar ook een plek om met klanten te kunnen zitten.

De oplossing:

De centrale plek in de ruimte is een “huis” geworden, waarin verschillende raamdecoratie getoond kan worden, maar dient ook als een fijne plek om met klanten te zitten. Achter het huis hangen alle kapstalen aan industriele rekken. Erboven is plek voor inspirerende afbeeldingen. De collecties voor jaloezieën, rolgordijnen en duettes/plissés hebben een mooie plek gekregen en twee flexibele kasten die in de ruimte staan. Aan de wand hangen “ramen” met voorbeelden erin.

 

 

Plan kennismaking

We hebben al enkele jaren een prettige samenwerking met Interieurstudio ML. Na oriënterende gesprekken presenteerde Marian een voorlopig plan dat we enthousiast hebben omarmd. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en klanten prijzen nog steeds onze mooie showroom. Interieurstudio ML heeft ook twee keer onze stand ontworpen voor de landelijke vakbeurs Incoda, wat aangeeft dat de samenwerking succesvol is. De communicatie met Marian is persoonlijk en effectief, zelfs bij meningsverschillen vinden we altijd een compromis waar we achter staan.

Johannes Last – directeur Sative BV